Telegram Group Search
‏عکس از Azim Naiemeefar
اهواز چهارشنبه یک شهریور
کیان پارس خیابان وهابی . مجتمع تجاری خلیج فارس . شهر کتاب اهواز
ساعت ۱۹ الی ۲۱
با حضور و سخنان
محمد کیانوش راد
Audio
سخنرانی دکتر عباس امام در مراسم رونمایی انتشار رمان خوزستانی «حته» به قلم دکتر محمد کیانوش راد (اهواز /کتابفروشی شهر کتاب /چهارشنبه 1/6/1402)
Forwarded from Nia
انتشار اثری جدید (ترجمه)☝️از خانم دکتر خواجه زاده ، با تبریک به ایشان . 🌿
ضعفِ فرهنگ و گسیختگی در یک جامعه می‌تواند به جایی برسد که برای روی کار آمدن، فقط مجال به نُخاله‌ترین افراد داده شود؛ شما در هر شأنی از شئون که نگاه کنید _چه بخش خصوصی و چه بخش عمومی_ کسانی را  ببینید که بیشتر "ترفند" را وسیله‌ی کار قرار داده‌اند تا قاعده! کسان دیگر یعنی ساده‌ترها، اصولی‌ترها و معقول‌ترها به صفهای عقب رانده شده‌اند.
در این‌ صورت طبیعی است که پس از چندی آنها که در صف جلو هستند و سر رشته‌ی کارها را در دست دارند قالبِ جامعه را به ترکیبِ میل و فراخورِ منافعِ خود درآورند، در این‌ صورت چه پیش خواهد آمد؟
اگر چنین عملی در جامعه روی نمود باید به فکر فرو رفت، باید نگران شد.

     کتاب راه و بی‌راه
دکتر محمّد‌علی اسلامی نُدوشن
Forwarded from Amir H. Shiravi
توسعه_در_ایران_راه_طی_شده_راه_گم_شده.pdf
2.4 MB
‎⁨توسعه در ایران- راه طی شده- راه گم شده⁩.pdf
چکیده ای از کتاب 'بن مایه های توسعه یافتگی و توسعه نیافتگی ' اثر دکتر محمد ستاری فر ☝️
فقه، حقوق و اخلاق سه علم مختلف‌اند با سه نوع حکم ماهیتا متفاوت؛ هیچ یک از این سه علم نمی‌توانند جایگزین دیگری شوند. علم فقه، ناظر به شریعت وحی و متکفل کشف واجبات و محرمات شرعی‌.  علم اخلاق، ناظر به بخشی از شریعت عقل و علم حقوق، ناظر به شریعت عرف است.
انتظار اینکه علم فقه جایگزین علم اخلاق و علم حقوق شود از تصوری نادرست در باب ماهیت فقه وکارکرد آن سرچشمه می‌گیرد.
چیزی که خداوند از مومنان می‌خواهد این است‌که احکام الزامی او را مراعات کنند، اما در مواردی که خدا حکم الزامی ندارد، مومنان آزادند امور فردی و اجتماعی خود را بر اساس عقل و تجربه و محاسبات عقلانی و برنامه ریزی علمی سامان دهند.
به تعبیر دیگر، مومنان در چارچوب احکام الزامی دین مطلق، مجاز  یا موظفند به قانونگذاری بپردازند و با قرارداد اجتماعی کاری را بر خود واجب یا حرام کنند و این کار مادام که قانون مورد بحث به خداوند نسبت داده نشود، به هیچ وجه خلاف شرع نیست.

اینکه گفته می‌شود ما در اسلام، مجلس قانونگذاری نداریم و همه چیز ما پیشاپیش از بالا تعیین شده و ما صرفا موظفیم احکام خداوند را بشناسیم و بدان عمل کنیم، سخن حقی است که معنای باطلی از آن اراده می شود.  
بله ما از نظر دینی موظفیم احکام الزامی خداوند را بشناسیم و بدانها عمل کنیم، اما در عین حال در جایی که خداوند حکم الزامی ندارد، آزادیم که بر اساس عقل و تجربه بشری قانونگذاری کنیم و در اجرای این قوانین بکوشیم؛ نفوذ و اعتبار این قوانین در گِروِ امضای مردم یا نمایندگان مردم است نه امضای فقیهان و مجتهدان. شریعت نیامده جای عرف را بگیرد . شان مجلس قانونگذاری نیز تشریع حکم شرعی نیست.

کتاب اخلاق دین شناسی
ابوالقاسم فنایی
Forwarded from زیر سقف آسمان
♦️معرفی‌ی کتاب "برنامه‌ی قوی در جامعه‌شناسی فرهنگی"
۱۴ مهر ۱۴۰۲

با بالا گرفتن تردیدها در مورد تسلط زیربناهای ماتریالیستی و به موازات فروتنی‌ی جامعه‌شناسی در امکان ارائه‌ی تبیین‌های پوزیتیوستی‌ی ناب، فرهنگ به‌عنوان متغیری در پیوند با معنای زنده‌گی بیش‌تر مورد توجه قرار گرفته است. این تغییر نگاه، بعد از دهه‌ی شصت قرن بیستم به برنامه‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی راه یافت و امروزه جریان‌ها و نظریه‌های خیلی بیش‌تری به مطالعه و تحقیق در مورد فرهنگ می‌پردازند.

یکی از جامعه‌شناسان نام‌آشنا که با رها کردن مواضع پیشین خویش و در پیش گرفتن پروژه‌ای متفاوت به خیل مشتاقان چرخش فرهنگی‌ی مذکور پیوسته، جفری سی. الکساندر است. در حالی‌که در کشور ما الکساندر را به نوکارکردگرایی و جامعه‌شناسی‌ی چندبعدی می‌شناسند، امروزه نام او بیش از هر چیز با "جامعه‌شناسی فرهنگی" گره خورده است.

در این باره، به تازه‌گی کتابی از نشر نگاه معاصر با عنوان "برنامه‌ی قوی در جامعه‌شناسی فرهنگی" منتشر شده است. این کتاب که حاصل ترجمه‌ی یکی از دانش‌جویان پیشین‌ام، آقای دکتر مسعود وفائی است، شش مقاله و یک مصاحبه از الکساندر را در اختیار خواننده‌گان قرار می‌دهد که از طریق آن، زمینه‌ای برای آشنایی با تغییر موضع او فراهم می‌شود.

برخی اطلاعات کتاب به شرح زیر است:
عنوان: برنامه‌ی قوی در جامعه‌شناسی فرهنگی
نویسنده: جفری سی. الکساندر
مترجم: مسعود وفائی
ناشر: نشر نگاه معاصر (تهران- مینی‌سیتی- شهرک محلاتی- فاز ۲ مخابرات- بلوک ۳۸- واحد ۲ شرقی- تلفن: ۲۲۴۴۸۴۱۹- پست الکترونیک:
[email protected])
چاپ اول: ۱۴۰۲
شمارگان: ۵۵۰
قیمت: ۱۷۰,۰۰۰ تومان
شابک: ۵-۲۴۴-۲۹۰-۶۲۲-۹۷۸
وضعیت ظاهری: رقعی، ۲۲۶ ص

مولف و مترجم، هر کدام در پیش‌گفتارهایی جداگانه، توضیحاتی درباره‌ی کتاب داده‌اند. من نیز مقدمه‌ای بر این کتاب نوشته‌ام که در آن، ابتدا به نقد و بررسی برخی مشکلات "فرهنگ جامعه‌شناسی در ایران" پرداخته‌ام و سپس توضیحات مختصری درباره موضوع کتاب داده‌ام. دکتر وفایی این مقدمه را ترجمه کرده و برای الکساندر فرستاده و مورد تایید ایشان قرار گرفته است. مقدمه‌ی مرا بر این کتاب می‌توانید در فرسته‌ی بعدی بخوانید. 👇👇👇

تلاش‌های دکتر وفایی‌ی عزیز را قدر می‌دانم و برای او موفقیت‌های بزرگ‌تری آرزو می‌کنم!

قابل توجه این‌که این کتاب در ده روز آینده وارد بازار می‌شود.

#وفایی
#جفری_الکساندر
#جامعه‌شناسی_فرهنگی


@NewHasanMohaddesi
Forwarded from زیر سقف آسمان
از_فرهنگ_جامعه‌شناسی_تا_جامعه‌شناسی‌ی_فرهنگی.pdf
559.3 KB
♦️از فرهنگ جامعه‌شناسی تا جامعه‌شناسی‌ی فرهنگ

مقدمه‌ی حسن محدثی بر ترجمه‌ی کتاب "برنامه‌ی قوی در جامعه‌شناسی فرهنگی"
۱۴ مهر ۱۴۰۲


#وفایی
#جفری_الکساندر
#جامعه‌شناسی_فرهنگی


@NewHasanMohaddesi
Forwarded from abass em
cover.- k.pdf
2.9 MB
Forwarded from مولوی و عرفان
🌹به نام خدا 🌹

#مطالب
"کتابهای صوتی موجود در کانال مولوی وعرفان":

📚ملت عشق، الیف شافاک

📚پله پله تا ملاقات خدا، عبدالحسین زرین کوب

📚با پیر بلخ، محمد جعفر مصفا

📚میرا، کریستوفر فرانک

📚گلستان سعدی، دکترسام

📚صفیر عرش، محمود حقیقی

📚مناقب العارفین افلاکی، زندگی شمس، مقالات شمس

📚دنیای سوفی، یوستین گردر

📚مبانی عرفان تصوف و ادب، دکتر محمد رضا حائری

📚اندیشه های ماندگار، دکتر وین دایر

📚دمیان، هرمان هسه

📚شیرازه، فرزانه سام

📚حافظ، استعلامی قمشه ای

📚نیروی حال، اکهارت تله

📚سکون سخن می گویید، اکهارت تله

📚خلاقیت، اوشو

📚سیذارتا، هرمان هسه

📚چهار اثر،  اسکاول شین

📚فصوص الحكم، دکتر اعوانی

📚از دولت عشق، کاترین پاندر

📚عرفان تطبیقی، دکتر ریخته گران

📚گلهای معرفت، اریک امانوئل اشمیت

📚کلید کاربردی قانون جذب، جک کانفلید

📚قربانی دیگران و جلاد خویش، کی کورن

📚چهار میثاق،  دون میگوئیل روئیز

📚سفر روح، مایکل نیوتن

📚فیه ما فیه، دکترشروش دباغ

📚شرح بوستان، دکتر سروش دباغ

📚زمینی نو، اکهارت تُله

📚مثل یک مرد فکر کن،مثل یک زن زندگی کن، استیو هاردی

📚باب اسرار، احمد امید

📚تمرین نیروی حال اکهارت تُله

📚اثر مرکب، دارن هاردی

#شرح_مثنوی #غزلیات #سخنرانی: دکتر #سام ، دکتر #مهدوی، دکتر #حاجی_بلند، دکتر #زمانی، دکتر #شهبازی، دکتر #سروش، مهندس #بازرگان، دکتر #ملکیان، دکتر #انتظام، دکتر #سروش_دباغ، دکتر #قمشه_ای، دکتر #بذرافشان، دکتر #نراقی، دکتر #دینانی، دکتر #استعلامی، دکتر #ریاضی، #جلال_آل_احمد، #نادر_ابراهیمی، #احمد_شاملو، #خسرو_شکیبایی، #سعدی، #حافظ_شناسی، #اکهارت_تله، دکتر #نبوی، استاد مجتهد #شبستری، دکتر #اعوانی، #اسکاول_شین، دکتر #ریخته_گران، دکتر #عبدالحمید_ضیایی، دکتر #علیرضا_معینی، #پیرجان #فاضلی

🛑 برای دسترسی به مطالب وفایل ها در کانال بر روی کتاب مربوطه کلبک کنید مستقیم به فایل مربوطه دسترسی دارین
🆔 @Molavipoet
🆑 کانال مولوی وعرفان
Forwarded from زیر سقف آسمان
♦️پیش‌گفتار مترجم کتاب "برنامه‌ی قوی در جامعه‌شناسی‌ی فرهنگی" / ۱
(به بهانه‌ی آغاز فرایند توزیع و پخش کتاب)

دکتر مسعود وفائی

۹ آبان ۱۴۰۲

به عنوان یک دوست‌دار علوم اجتماعی، موضوع "فرهنگ" همیشه برای من دل‌ربا بوده و هست و لذا از همان ابتدا که به تحصیل در رشته‌ی "جامعه‌شناسی فرهنگی" پرداختم (1391)، برایم سوال بود که این رشته، در کنار سه رشته‌ی دیگرِ مقطع دکترا در ایران (جامعه‌شناسی سیاسی، جامعه‌شناسی گروه‌ها، و جامعه‌شناسی مسایل اجتماعی ایران)، با چه چشم‌اندازی سعی در بررسی جامعه دارد و چرا در دانشگاه‌های ایران این نام برای آن انتخاب شده است. آشنایی مختصری که با زبان انگلیسی داشتم به من می‌گفت که بین دو عبارت جامعه‌شناسی فرهنگی (cultural sociology) و جامعه‌شناسی فرهنگ (sociology of culture) تفاوت مفهومی وجود دارد. اما وقتی این تفاوت را با برخی از استادانم مطرح کردم، پاسخ روشنی دریافت ننمودم. این ابهام مرا به جستجوی بیشتر عبارت cultural sociology واداشت و تصادفا در بین مطالب پیدا شده، به مرکز جامعه‌شناسی فرهنگی (center of cultural sociology) دانشگاه ییل برخوردم. وقتی وارد سایت این مرکز شدم، نام بنیان‌گذار و مدیر مرکز، پروفسور "جفری سی. الکساندر" توجه مرا به خود جلب کرد. قبلا از طریق کتاب "نظریه‌ی جامعه‌شناسی در دوره معاصر" از ریتزر، با افکار الکساندر (نوکارکردگرایی- جامعه‌شناسی چندبعدی) آشنا شده بودم و همین کنجکاوی مرا تحریک کرد. برایم سوال شد که او این‌جا چه کار می‌کند؟ و به این ترتیب شروع کردم به مطالعه‌ی مطالب سایت و یکی دو مقاله متاخر از الکساندر، و متوجه شدم که با موضوع متفاوت و مهمی مواجه هستم. در آن زمان (1392) وقتی این موضوع را با اساتیدم در میان گذاشتم، دریافتم که ایشان از این تحول اساسی الکساندر بی‌اطلاعند. چیزی که مرا حساس‌تر کرد این نکته بنیادین بود که به نظر من، نظریه‌پردازانی که خودشان دست به تغییر و تحول افکارشان می‌زنند بسیار حائز اهمیت‌اند. دادن یک نظریه‌ی نخستین و سپس جایگزینی آن با یک نظریه‌ی دوم، بیش از آن‌که نشانه‌ی ضعف نظریه‌ی نخست باشد، نشانه‌ی پویایی ذهن و تعهد علمی نظریه‌پرداز است. من متوجه شدم که در واقع رشته‌ی جامعه‌شناسی فرهنگی و به عبارت بهتر، نوع نگاه به مطالعه‌ی جامعه‌شناختی فرهنگ در ایران، چیزی است که الکساندر آن را "جامعه‌شناسی فرهنگ" می‌نامد و در ایران، نام‌گذاری این رشته به عنوان "جامعه‌شناسی فرهنگی" کاملا اتفاقی بوده است. طراحان رشته، همان جامعه‌شناسی فرهنگ را مدنظر داشته‌اند. در جامعه‌شناسی فرهنگ، فرهنگ به عنوان یک چیز مطالعه می‌شود، متغیری که تقریبا همیشه، وابسته است به ساختارهای دیگر. حال آن‌که در جامعه‌شناسی فرهنگی، فرهنگ یک بُعد، و دارای خودمختاری است. در جامعه‌شناسی فرهنگی، فرهنگ یک متغیر مستقل است نه وابسته.

این کتاب مجموعه مقالاتی است برای آشنایی خوانندگان با برنامه‌ی قوی الکساندر در جامعه‌شناسی فرهنگی. عنوان کتاب از مقاله‌ای با همین نام گرفته شده (فصل دوم) که در آن، او سعی دارد جایگاه رهیافت خود در میان سایر مکاتب و نحله‌ها را نشان دهد. خود الکساندر کتابی به این شکل ندارد و این من بوده‌ام که مقالات او را به این ترتیبی که در کتاب دیده می‌شود گرد آورده‌ام. البته من در ابتدای کار ترجمه، از خود پروفسور الکساندر خواستم تا فهرستی از مقالات مد نظر خویش را جهت ترجمه معرفی نمایند. اما ایشان، شاید به قصد آزمودن شناخت من از آثارشان، این اختیار را به من دادند. به نظر الکساندر، این کتاب بیشتر روی کارهای برنامه‌ای  و فرانظریه‌ای او تمرکز دارد و این البته سخن درستی است، زیرا برای من هم همان مواضع برنامه‌ای الکساندر جذاب بوده است.  اما توصیه‌ام آن است که علاقه‌مندان برای شناخت بیشتر جامعه‌شناسی فرهنگی او حتما به منابع انگلیسی هم مراجعه نمایند. 

کتاب دارای یک مقدمه، دو بخش، و یک ضمیمه است. زحمت مقدمه کتاب را استاد بزرگوارم دکتر حسن محدثی‌گیلوایی کشیده‌اند و بحث مهیجی درانداخته‌اند که حتما می‌خوانید. بخش اول کتاب، شامل چهار مقاله است که برخی رئوس دیدگاه نظری الکساندر درباره‌ی جامعه‌شناسی فرهنگی را نشان می‌دهد. بخش دوم هم به دو مقاله می‌پردازد که در آن‌ها، الکساندر دو موضوع متفاوت را به کمک دیدگاه خودش توصیف و البته "تبیین" نموده است. در ضمیمه کتاب هم ترجمه‌ی مصاحبه‌ای از او را آورده‌ام.

کتاب پیش‌رو جزو کتبی است که آراء یک نظریه‌پرداز را از طریق ارائه‌ی مستقیم آثار خود او عرضه کرده است نه از زبان شارحان. مزیت آشنایی با یک نظریه‌پرداز از زبان شارحان این است که آن‌ها، مقدمات و پیش‌نیازهای درک نظریه‌ها را تا حدودی فراهم می‌کنند؛ و ایراد آن هم این است که، به هر حال، نظرات نظریه‌پرداز یک بار توسط شارح تفسیر می‌شود.


ادامه دارد. 👇👇👇

#وفایی
#جفری_الکساندر
#جامعه‌شناسی_فرهنگی

@NewHasanMohaddesi
Forwarded from زیر سقف آسمان
♦️پیش‌گفتار مترجم کتاب "برنامه‌ی قوی در جامعه‌شناسی‌ی فرهنگی" / ۲
(به بهانه‌ی آغاز فرایند توزیع و پخش کتاب)

دکتر مسعود وفائی

۹ آبان ۱۴۰۲


بهترین حالت این است که یک جوینده، هم‌زمان با خواندن آراء مستقیم نظریه‌پرداز، مقدمات کار او را نیز مطالعه کند تا بهترین درک ممکن حاصل گردد. لذا به عنوان مترجم به خوانندگان گرامی پیشنهاد می‌دهم تا در کنار خود این کتاب، نگاهی به مفاهیم و نظریه‌پردازان زیر هم داشته باشند: هرمنوتیک، توصیف ضخیم کلایفورد گیرتز، کتاب صور مقدماتی حیات دینی، رولان بارت، لوی‌اشتراوس و ویلهلم دیلتای.

لازم است مجددا از دکتر حسن محدثی گیلوایی که قبول زحمت کردند و بر این کتاب مقدمه‌ای نوشتند تشکر کنم. علاوه بر ایشان، اگر تشویق و حمایت دوست دانشمندم، دکتر فرامرز معتمد دزفولی نبود، بعید بود این کتاب منتشر شود. از نشر نگاه معاصر نیز بابت قبول زحمتِ چاپ کتاب بسیار متشکرم؛ و البته مهمترین تشکر را باید از خود پروفسور جفری الکساندر داشته باشم که اجازه‌ی این ترجمه را دادند. ایشان مرا به گرمی پذیرفتند و به تمام ایمیل‌هایم که شاید بعضاً خسته‌کننده هم بودند جواب دادند. یک اتفاق جالب در این رابطه‌ی دوستی-شاگرد-استادی را هم کرونا رقم زد: در نیمسال دوم سال تحصیلی 2020- 2019 ، کلاس‌های دانشگاه ییل به صورت آن‌لاین برگزار شد و من این افتخار بزرگ را داشتم که از سوی ایشان به عنوان یکی از هجده شاگرد بین‌المللی مستمع آزاد، به کلاس درس جامعه‌شناسی فرهنگی‌اش دعوت شوم. بعید است تجربه‌ای بهتر از این در زندگی علمی من رخ بدهد. 

امیدوارم که این کتاب بتواند زمینه‌ای برای مطالعه‌ی بهتر و بیشتر بر روی فرهنگ را فراهم کند: به خصوص برای دانشجویان هم‌رشته‌ی خودم یعنی "جامعه‌شناسی فرهنگی".

#وفایی
#جفری_الکساندر
#جامعه‌شناسی_فرهنگی

@NewHasanMohaddesi
Forwarded from Sarvayebaran
نیل گراسمن در کتاب «روح اسپینوزا: شفای جان» معتقد است: نظام فلسفی اسپینوزا مانند نظام‌های فلسفی بودا، دائو، رواقیان و اگزیستانسیالیستیها، از معدود فلسفه‌هایی است که از آنها می‌توان نوعی از روان‌درمانگری استنتاج و استخراج کرد. کتاب «روح اسپینوزا: شفای جان» می‌کوشد با بهره‌گیری از روان‌درمانگری، فلسفۀ اسپینوزا را توضیح دهد و بر آن است که بیان کند اصول این فلسفه انسان را از همه‌ی احساسات منفی، مانند رنجش، خشم، کینه، نفرت، حسرت، پشیمانی، اندوه، اضطراب و ترس و نیز از خودفریبی، انکار، انگاره‌های تکراری، شرطی شدگی فرهنگی و بندگی عاطفی می‌رهاند، و به عقلانیت، عشق عقلانی، بی‌تعلقی، عزت نفس، استقلال و آزادگی می‌رساند.

بر آن شدیم که این کتاب مفید و کاربردی را در یک گروه در قالب همخوانی کتاب به طور کامل مطالعه و درباره آن گفتگو کنیم.


.
🔹همخوانی کتاب
🔸 روح اسپینوزا (شفای جان)
🖋 اثر نیل گراسمن


تدریس: دكتر حسين محمودى( دکتری فلسفه)
🌱‎در موسسه سروای باران

🔔تاریخ شروع دوره: ۱۲ آذر‎

🔸 به دلیل گستردگی و ژرف خوانی کتاب تعداد جلسات این دوره باز و نامشخص هست‎

🔹 این دوره به صورت رایگان برگزار میشود.‎

🔸جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با ما دردایرکت اینستاگرام و تلگرام در ارتباط باشید.



0998 130 72 70
@sarvayebaran
T.me/sarvayebaran
Instagram.com/sarvayebaran
🎊🎊 تخفیف استثنائی به مناسبت شب یلدا
به دوستانتان اطلاع دهید!
از چهارشنبه، ۲۹ آذر، تا پایان روز جمعه، ۱ دی ۱۴۰۲
۲۵ درصد تخفیف برای همۀ کتاب‌های نشر کرگدن (حضوری و آنلاین)

🔶 لینک فروشگاه آنلاین کرگدن:
www.kargadanpub.com
🔶 آدرس فروشگاه حضوری:
خیابان انقلاب، روبه‌روی دانشگاه تهران، بین فخر رازی و دانشگاه، پلاک ۱۲۱۸، پاساژ پارسا، طبقۀ همکف، واحد ۴، تلفن: ۶۶۹۷۳۳۴۲.

#نشر_کرگدن
#تخفیف_استثنائی
#شب_یلدا
#فروش_ویژه
مجال،
جایی برای لمس زندگی در میان کتاب ها.


فروش کتاب در همه‌ی حوزه‌ها، کتاب دست دوم و چاپ تمام، فروش کتاب های کمیاب تاریخی، فلسفی، هنری، رمان، ادبیات.


https://www.tg-me.com/maajjaal

https://www.tg-me.com/maajjaal

https://www.tg-me.com/maajjaal

https://www.tg-me.com/maajjaal
این دوره مقدمه ای است برای ورود به مباحث اصلی روش نقد و تفکر نقادانه و سه مبحث را در بر دارد:
اول این که چرا آموزش و یادگیری روش نقد اندیشه ها(تفکر نقادانه) ضرورت دارد؟ در جهان امروزی که روزانه صدها خبر، مدعا و دلیل و استدلال بر سر ما آوار می شود این ضرورت بیش از هر زمان دیگری خود را نمایان می کند.
دوم  شکل گیری نقد و  روش نقد اندیشه ها از نظر تاریخی چه روندی را طی کرده که امروزه آن را به صورت یک واحد درسی در نظام های آموزش و پرورش پیشرفته اکثر کشورهای جهان در آورده است؟
سوم نقد و تفکر نقادانه چیست؟ آیا یک دانش است یا یک مهارت یا نوعی نگرش یا هر سه.
پاسخ به پرسش های بالا اولین گام برای آماده شدن جهت یادگیری روش نقد و نقادانه اندیشیدن است.

🔸نقد و روش نقد اندیشه ها
🔔دوره مقدماتی
تدریس:محمد رضا ایران منش
🌱‎در موسسه سروای باران
🔔تاریخ شروع دوره: ۶ دی
🔸‎۳ جلسه
🔹 این دوره به صورت رایگان برگزار میشود.‎

🔸جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با ما دردایرکت اینستاگرام و تلگرام در ارتباط باشید.
0998 130 72 70
Instagram.com/sarvayebaran
Instagram.com/mitraosanloo
T.me/sarvayebaran
2024/04/27 07:25:22
Back to Top
HTML Embed Code: